woensdag 1 oktober 2008

30/9 raadsvergadering

De raadsvergadering van 30/09 is inmiddels geweest. De coalitiepartijen PvdA, CDA, GroenLinks en Christen Unie bleken het initiatief niet te willen steunen. De oppositiepartijen SP, D66, Groep Mossel, Leefbaar Utrecht en Burger en Gemeenschap wel. Een aantal reacties van politieke partijen kunt u hier lezen:

http://www.leefbaarutrecht.nl/?p=1221
http://www.d66utrecht.nl/content/view/1192/35/

Zodra de stemming op 9 oktober is geweest zullen wij laten weten hoe er door de diverse partijen gestemd is. Ondertussen staat het u natuurlijk vrij om de raadsleden (die straks gaan stemmen) te laten weten hoe u denkt over het initiatief en de reactie van de coalitiepartijen.
Mail naar: raadsleden@utrecht.nl of de adressen via onderstaande link;

http://www.utrecht.nl/images/Secretarie/Communicatie/BestuurenOrganisatie/raad/naam-%20en%20adreslijst%20gemeenteraad%20per%2008.05.2008.pdf

1 opmerking:

Django zei

Erg jammer dat zo'n geweldig initiatief geen gehoor krijgt in de gemeente raad. Maar ik begrijp het wel, want het brengt geen geld op, en daar lijkt het toch vooral om te draaien bij de huidige plannen.
Jammer dat dit initiatief nèt iets te laat (pas na de stemming voor het betaald parkeren) is gestart. Als er meer mensen op de hoogte waren geweest van een goed alternatief was het met een duidelijkere nee tegen het betaald parkeren veel krachtiger geweest.
Ik loop 's avonds wel eens door de wijken waar het betaald parkeren een paar jaar geleden is ingevoerd, en zie dan dat het helemaal niks heeft geholpen.